Het kopen van een huis is een van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven!

U leent immers voor de financiering van uw huis doorgaans veel geld. De hypotheek bepaalt daarmee de komende jaren voor een belangrijk deel uw maandelijkse lasten en daarmee uw besteedbaar inkomen. Daarom is het van belang dat u alle belangrijke aspecten goed tegen elkaar afweegt. Dit is geen eenvoudige opgave, omdat er tegenwoordig veel verschillende hypotheekmogelijkheden zijn en er veel geldverstrekkers zijn die ieder met hun eigen voorwaarden in de markt aanwezig zijn.

Een Hypotheek afgestemd op uw wensen

Om u te verzekeren van een hypotheek die precies is afgestemd op uw specifieke wensen, omstandigheden en toekomstperspectieven, doet u er verstandig aan zich bij deze belangrijke beslissing deskundig en onafhankelijk te laten adviseren.

Daarmee weet u zeker dat uw hypotheek niet alleen nu goed geregeld is, maar ook in de toekomst. Bij Adriaanse & De Koning assurantiën kunt u terecht voor een echt onafhankelijk hypotheek advies. Wij kunnen bemiddelen voor meer dan 50 geldverstrekkers en zoeken voor u in overleg met u naar de beste en voordeligste geldverstrekker.
In het verleden had u een grotere keuze in de verschillende vormen van hypotheek, denk aan een beleggings-, leven-, aflossingsvrije– of spaarhypotheek. Heeft u momenteel nog een van deze hypotheekvormen, dan kunnen deze ongewijzigd doorlopen. Tegenwoordig zijn er voor de starters op de hypotheekmarkt nog slechts nog 2 opties, een annuïteiten– of lineaire hypotheek welke in 30 jaar afgelost dient te worden. Het grootste verschil in deze 2 hypotheekvormen is dat bij een annuïteitenhypotheek de bruto lasten bij ongewijzigde rente de gehele looptijd gelijk blijft. Terwijl bij een lineaire hypotheek zowel de bruto als de netto lasten dalen bij ongewijzigde rente gedurende de looptijd.